USKLADIMO FREKVENCIJE

Postani naš učenik

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Tehnička škola Županja organizirala je danas "Dan otvorenih vrata" uz slogan "Postani naš učenik" kako bi budućim srednjoškolcima i njihovim roditeljima predstavila mogućnosti koje im nudi ova srednja škola.

O ciljevima "Dana otvorenih vrata" ravnateljica Tehničke škole Županja profesorica Luca Dandić je rekla da žele budućim osmašima predstaviti sve mogućnosti koje njihova škola nudi. "Sve učionice su opremljene računalima i LCD projektorima i imaju pristup internetu. Kabinete elektrotehnike, hidraulike i pneumatike izvrsno su opremljeni. Učenici koji se obrazuju za računalnog tehničara za strojarstvo znanja stječu pomoću računala, CNC strojeva-tokarilice i glodalice i druge suvremene opreme. Profesori koriste suvremene ideje i pristupe u realizaciji nastavnih sadržaja te konstantno unapređuju kvalitetu obrazovanja." poručili su danas iz Tehničke škole Županja.

 

U Tehničkoj školi Županja danas su predstavili svoju školu i promidžbenim materijalom, odnosno, letkom kroz koji su pojasnili što su zanimanja elektrotehničar i računalni tehničar u strojarstvu, kakve projekte provode i zašto je izbor Tehničke škole Županja najbolji izbor za nastavak školovanja. U svim njihovim učionicama zanimljivo je do 16 sati, do kada traje "Dan otvorenih vrata", u okviru kojega su se predstavili i njihovi učenici Domagoj Bilušić s crtežima i likovnim djelima, a Filip Baotić s fotografijama.

 

Hitovi: 1301