USKLADIMO FREKVENCIJE

Započeo projekt „Vodeni vrtić 2"

Kategorija: /
Autor: S.Pavelić

 

Jučer je na vinkovačkim bazenima započeo projekt „Vodeni vrtić 2“ namijenjen djeci vrtićkog i predškolskog uzrasta od 4 do 7 godina.U projektu sudjeluje preko 130 mališana iz 9 vrtića s područja Vukovarsko srijemske županije – iz Vinkovaca: DV Bajka, DV Medenjak, DV Kolijevka, KDV Eden i DV Kosjenka, te DV Kosjenka iz Cerne, DI Maki iz Andrijaševaca, DV krijesnica iz Starih Jankovaca i DV Vukovar II iz Vukovara.

 

„Vodeni vrtić 2“ je nastavak projekta „Vodeni vrtić 1“ te predstavlja korak više u obuci plivanja. Cilj projekta je da se polaznici kroz 12 školskih sati oslobode straha od vode i savladaju osnovne elemente obuke plivanja na kreativan i njima zabavan način. Mališani će u pratnji odgajateljica iz vrtića putovati na bazene 6 puta, a obuka će trajati po 2 školska sata. Posljednji sat obuke je predviđen za testiranje usvojenog znanja i svečanu dodjelu diploma na koju će biti pozvani i roditelji. Program traje do 26. svibnja 2017.

Na jesen 2017. godine planira se provesti projekt „Vodeni vrtić 1“ koji predstavlja uvod u obuku plivanja. Svi zainteresirani za detalje o novom projektu informacije će dobiti na vrijeme.

 

Hitovi: 241