USKLADIMO FREKVENCIJE

Školski volonterski klub "Agape"

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

U okviru projekta “Školontiranje”, koji za cilj ima povećati broj kvalitetnih i održivih volonterskih programa, posebice programa školskog volontiranja i volontiranja u zajednici, a provodi ga PRONI Centar za socijalno podučavanje Vukovar, otvorena su prva tri kluba na području Vukovarsko-srijemske županije.

Školski volonterski klub ”Zvrk”, otvoren je u Tehničkoj školi Ruđera Boškovića Vinkovci, dok se u Osnovnoj školi Nikole Tesle u Mirkovcima volonterski klub zove ”Junaci Tesline ulice”.

U Obrtničko-industrijskoj školi Županja otvoren je školski volonterski klub „Agape“. Svečani program vodio je Silvio Golubović zamjenik koordinatorice volontera, a u nastavku programa prisutne je pozdravio ravnatelj škole, prof.Slavko Šokičić, te su nakon njega učenici kroz prezentaciju predstavili aktivnosti koje su radili do osnivanja volonterskog kluba, što za njih znači biti volonter te aktivnosti kojima će se baviti u okviru kluba. Koordinator Školskog volonterskog kluba u Županji je prof. Vedrana Šarec.

Hitovi: 548