USKLADIMO FREKVENCIJE

O nama

Kategorija: /
Autor: J.W.D.

Sada već daleke 1969. godine, u medijskom prostoru istočnog dijela Hrvatske, a ubrzo i u srcima brojnih slušatelja, svoje stalno mjesto pronašao je tadašnji Radio Županja.
Iako u skučenom i ne funkcionalnom prostoru i sa skromnom opremom, ali s puno upornosti i ljubavi malobrojnih zaposlenih, Radio Županja vrlo brzo postaje i ostaje jedini elektronski medij na ovim prostorima, medij koji se prati i... kojem se vjeruje, jedinstveni općeprihvaćeni informativni servis dokazan u svim situacijama i uvjetima.
Nakon svih godina, izmjena frekvencija, programskih shema, urednika, novinara i suradnika, danas je Hrvatski radio Županja respektabilna medijska kuća koja svakodnevno emitira 24 sata raznovrsnog programa na 97,5 Mhz, prepunog aktualnih informacija i atraktivnih programskih sadržaja, iz suvremeno uređenog i opremljenog prostora, trudeći se uvijek svojim slušateljima dati ono što oni od njega i očekuju – brzu, točnu i aktualnu informaciju.
A da nam to i uspijeva, potvrđuju i relevantni podaci ispitivanja slušanosti prema kojima je danas Hrvatski radio Županja najslušaniji i najutjecajniji medij županjske, ali i bosanske Posavine te jedna od tri najslušanije radijske postaje na području istočne Slavonije. O tome svakodnevno svjedoče i izravna javljanja u naš program slušatelja s obje strane savske obale i prostora Vukovarsko-srijemske županije.
Svojim prisustvom i raznovrsnim medijskim prezentacijama i programskim sadržajima pokrivamo sva zbivanja i sfere svakodnevnog života, kako one političkog, gospodarskog, kulturnog i vjerskog, tako i onoga edukativnog, sportskog i zabavnog.
Autorske emisije naših novinara i urednika, ali i suradnika, rado su slušane i diljem svijeta, zahvaljujući internetu i današnjim, modernim načinima komuniciranja, što svjedoči njihovoj vrhunskoj profesionalnosti, kreativnosti i kvaliteti, kako onoj stvaralačkoj, tako i onoj ljudskoj.
Uostalom, uvjerite se i sami. Budite s nama na 97,5. Do slušanja…

 

Hitovi: 13830