USKLADIMO FREKVENCIJE

„Romeo i Julija“ Mrak teatra osvojili najviše nagrada na 7. Komedija festu u Bjelovaru

Kategorija: /

Da Mrak teatar kvalitetno radi prepoznala je i bjelovarska publika kao i prosudbeno povjerenstvo 7. Komedija festa na kojem su se predstavile najbolje komedije .


Komedija Romeo i Julija oduševila je brojnu publiku među kojima su bili i polaznici seminara „Dramske vježbe i režija predstave“ iz gotovo cijele Hrvatske u organizaciji Hrvatskog sabora kulture, a pod vodstvom glumca i redatelja Marija Kovača. "Zahvaljujemo se publici koja je tako opušteno igrala s nama ovu predstavu, što su se oni više smijali mi smo bili sve otkačeniji i opušteniji," rekla je jedna od glumica Mrak teatra.
Nagrade:
NAJBOLJA PREDSTAVA po ocjeni publike, 4.94
NAJBOLJA KOSTIMOGRAFIJA /Eva Lucić/
NAJBOLJU SCENOGRAFIJA /Darko Avramović/
pohvale za svijetlo i glazbu (Matej i Darko), pohvale za igru majki, pohvale za zanimljiv i neobičan tekst u rimi, pohvale za zajedništvo i uigranost itd.
Čestitamo ovoj sjajnoj ekipi na postignutim rezultatima ali i na toplini , zajedništvu i ljubavi koju pružaju svima koji su u njihovoj blizini.
Podsjetimo se aktera komedije:
Tekst: Elvra Lučič, režija -Elvira Lučić, Kostimi -Eva Lucić, Scenografija- Darko Avramović, Glumci: Andrijana Cvitanović, Darko Avramović, Toni Leaković, Petar Galović, Ilija Oršolić, Silvia Iva Miličević, Marko Kučinić, Karla Knežević, Matej Kuprešak, Elvira Lučić, Ivan Zovak

Hitovi: 256