USKLADIMO FREKVENCIJE

Završila 8. Ljetna škola filma Gunja 2017.: Polaznici primili diplome

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Gunja - Studio kreativnih ideja  Gunja, popularni u Hrvatskoj i inozemstvu SKIG predvođen neumornim mentorom i predsjednikom Josipom Krunić uz vrijedne SKIG-ovce iz Cvelferije i Hrvatske znalački su odradili 8. ljetnu školu filma Gunja 2017.Atmosfera u Osnovnoj školi „ Antun i Stjepan Radić“ u Gunji bila je radna, a komunikacija voditelja i polaznika prisna i operativna.

U razgovoru nam je Marko Dugonjić iz Gunje, voditelj radionice igranog filma, student na dramskoj akademiji – filmske i televizijske režije naglasio: „ Uspješno smo zatvorili i ovu 8. ljetnu školu filma u Gunji prezentacijom radova svih radionica i to analogne fotografije koju je vodio Marinko Marinkić iz Gunje sa studija na dramskoj akademiji u Zagrebu smjer fotografija i snimanje, radionicu glazbe na filmu vodila je Magda Mas, studentica na muzičkoj akademiji, press radionicu su vodile Kristina Kovačević, studentica slavistike i francuskog, Tea Vuksan i Leo Vitaković studenti iz Zagreba, radionicu montaže vodila je Karla Falnović, studentica montaže na akademiji dramskih umjetnosti i ja Marko Dugonjić, radionicu igranog filma.“

Polaznici njih 56 primilo je diplomu o završenoj 8. ljetnoj školi filma za znanje iz oblasti za koju su se opredijelili stečeno u pet dana rada. U foajeu OŠ „ Antun i Stjepan Radić“ publika je vidjela radove svih polaznika. Prikazan je igrani film na temu uspjeha i neuspjeha jednog dječaka koji nastupa na školskom super talentu, a njegov talent nije prepoznat od strane žirija, jer izvodi montažu što nije dovoljno scenična, a to je njegov način filmske montaže. Svi sudionici su pljeskom ispraćeni i pozvani na 9. ljetnu školu filma u Gunju 2018.

               Snimio S. Bogutovac       

Hitovi: 473