USKLADIMO FREKVENCIJE

"I zapleši i zasviraj"

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Kulturno umjetnička udruga "Kristal-Sladorana" Županja održala je dječji godišnji koncert pod nazivom "I zapleši i zasviraj", kao dio projekta koji podupire Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Uz dječji tamburaški orkestar nastupile su i tri grupe folklora, grupa tamburašica te polaznici projekta "I zapleši i zasviraj",Koncert je osmislio Ivan Zlatunić, dok su suradnici u projektu Josip Brkić, Slobodan Obradović, Martina Zlatunić i Karolina Žaper.

Predsjednica KUD-a "Kristal-Sladorana" Anica Baturina uputila je zahvalu svim roditeljima koji podupiru svoju djecu i redovito ih dovode na brojne probe, te je zahvalila i voditeljima u društvu, kao i Osnovnoj školi "Mara Švel Gamiršek" iz Vrbanje na suradnji u realizaciji projekta "I zapleši i zasviraj".


 

Opći cilj projekta "I zapleši i zasviraj" je povećati mogućnost djece i mladih iz Županje i Vrbanje da izvan redovne nastave u školi i izvan školskih aktivnosti steknu dodatna znanja, vještine i usvoje primjerena stajališta na području povijesnog, kulturnog i nacionalnog identiteta.

 

 

Hitovi: 854