USKLADIMO FREKVENCIJE

"Šuma okom šumara"

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević


U Županji će sutra, 28. ožujka, u Pastoralnom kulturnom središtu župe Mučeništva sv. Ivana Krstitelja biti otvorena izložba fotografija “Šuma okom šumara”. Organizator je Hrvatsko šumarsko društvo Ogranak Vinkovci.

Salon fotografije “Šuma okom šumara” započeo je kao izložba fotografija kojom su sami šumari objektivom fotoaparata bilježili zanimljive detalje u šumi s idejom o predstavljanju fotografija šume i prirode široj javnosti.

Prvi puta je postavljena 20. lipnja 1998. godine u povodu Dana hrvatskog šumarstva, da bi tijekom godina svojom stalnošću, kvalitetom i zanimljivošću eksponata 2004. godine prerasla u Salon fotografija od kada se redovito održava svake godine, a ubrzo dobiva i međunarodni karakter, pojasnio je Danijel Cestarić, predsjednik Hrvatskog šumarskog društva Ogranak Vinkovci.

 

Hrvatsko šumarsko društvo Ogranak Vinkovci zahvaljuje svima koji pomažu u organizaciji postavljanja izložbe u Županji, posebno Zavičajnom muzeju Stjepana Grubera i ravnateljici muzeja Janji Juzbašić.

Dakle, svečano otvorenje izložbe "Šuma okom šumara" bit će u utorak 28. ožujka u 19 sati u prostoru Pastoralno-kulturnog središta blaženog Alojzija Stepinca u Županji.

 

Hitovi: 577