USKLADIMO FREKVENCIJE

Šokačko sijelo- 6.dan

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

 Uz izravan prijenos u programu Hrvatskog radija Županja, danas će se u okviru Šokačkog sijela u Gradskoj knjižnici Županja održati Malo literarno sijelo. Bit će nagrađeno 6 autora, učenika osnovnih škola, dok je gost Malog literarnog sijela pjesnik Krešimir Bagić. Malo literarno sijelo počinje u 10 i 30.

 

U organizaciji Turističke zajednice Grada Županja, a u okviru ovogodišnjeg Šokačkog sijela, na trgu kralja Tomislava u 11 sati bit će otvoren "Sajam zlatne niti". Očekuje se veliki broj izlagača koji će sve do nedjelje, 26. veljače, posjetiteljima "Šokačkog sijela" ponuditi brojne rukotvorine, suvenire, tradicijske proizvode i drugo.

Glazbena radionica tradicijskih glazbala trodnevna je radionica koja će se u okviru Šokačkog sijela održavati od danas do subote, i to u prostorima Dječjeg vrtića Maslačak Županja. Radionica počinje danas(23.2.) u 17 sati. Polaznici glazbene radionice tradicijskih glazbala nastupit će, po završetku radionice, na trećoj večeri folklora u subotu, 25.veljače, u 19 sati u dvorani Mladost.

U Galeriji LUŽ-a 08 večeras će u 18 sati biti otvorena skupna likovna izložba članova Likovne udruge Županja 08. Izložba će biti otvorena u okviru jubilarnog, 50. Šokačkog sijela.

 

Hitovi: 398