USKLADIMO FREKVENCIJE

Otvorena izložba Jučer, danas, sutra, zauvijek

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U Klub Galeriji LUŽ 08 otvorena je izložba likovnih radova Gordane Matić i Domagoja Bilušića pod nazivom"Jučer,danas,sutra, zauvijek ". Izloženo je 29 radova .

"Gordanino slikarstvo je plod duše...Gordanina slika je cijela Gordanina duša, doživljava se emotivno, intuitivno...Gordanino sliarstvo je poezija,a poezija je slikarstvo... Gordana nas ponovo svojim bojama i oblicima vodi u beskonačnost, a sve slijedom tradicije, slijedom godina kojima je brojnim učenicima i ljubiteljima lijepog pripomogla spoznati životne vrijednosti. Gordana Matić je županjska tradicija ,ali i naša vrijednost", opisao je biranim riječima Gordanino slikarstvo prof. Jurica Buljan. A za njezinog unuka Domagoja da je poseban po svojoj pojavnosti, po svojoj nazočnosti, u svojem svakodnevnom okruženju, po svojem likovnom izričaju, tehnici, strukturi, likovima, svojem poimanju svijeta, pun je maštovitog, ushita, sreće, zanosa te naglasio kako je Gordana započela priču JUČER, zajedno je ispisuju DANAS, iščekujmo je SUTRA, a trajat će i ZAUVIJEK.

O izložbi , umjetničkom radu, djelima, osjećajima, ljubavi prema slikarstvu i svijetu koji ih okružuje govorili su Gordana Matić i Domagoj Bilušić, a izložbu je otvorila Nada Galović, predsjednica Gradskog vijeća Županje.

Hitovi: 163