USKLADIMO FREKVENCIJE

Žena kao inspiracija, pa što je ljepše od toga...

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Svoje slike izložile su Ksenija Barbir, Ivanka Galić, Slavica Lenić, Ljiljana Oršolić, Ruža Šarlija i Gordana Matić.

U ime slikarica na otvorenju se posjetiteljima obratila Gordana Matić.

"Prekrasno vas je vidjeti i prekrasno je biti žena na ovaj dan . Naročito kad imamo podršku pravih muških ruku , koje  potiču, tješe, i koje nas na koncu grle. Hvala vam na svemu tome",istaknula je na otvorenju izložbe slikarica Matić.

"Prekrasne žene, majke, svuda su oko nas, pa što ima ljepše od njihova lica, pogleda, držanja. Bez njih ne bi postojali, one su nositelji obitelji pa kako onda ne dati im mjesto u našoj Klub-galeriji-jer one i jesu naša galerija. Svaku izložbu upotpunjuju svojom nazočnošću , svojim duhom, vedrinom, pokretačice su brojnih ideja, inicijativa. Njima ništa nije "teško" , svaka od njih je zasebna i posebna. Svaka od njih ima svoj likovni izričaj i iskaz, svoju tehniku i boju , svoj svjetonazor", istaknuo je prof. Jurica Buljan.

" Naše članice su izložile su koliko su uznapredovale koliko su se razvile u ovih deset-jedanaest godina. One su s nama u galeriji od prvog dana, na svim našim izložbama , što samostalnih što kolektivnim, uvijek sa svojim osmjehom , dobrodošlicom , lijepim razgovorom, onim što žena jeste, kazao je na otvorenju prof. Jurica Buljan.

U ime Grada Županje sve je nazočne pozdravila i obratila im se prigodnim riječima Annemarije Balentović.

 

 

Hitovi: 298