USKLADIMO FREKVENCIJE

Snježani Puljić nagrada za najbolju sporednu ulogu

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U Vodicama je proteklog vikenda dodjelom priznanja i nagrada završen 58. Festival hrvatskih kazališnih amatera.

Gradsko amatersko kazalište Županja predstavljalo je Vukovarsko-srijemsku županiju s predstavom Đuka Begović i postiglo zapažene rezultate. Za najbolju sporednu mušku ulogu nominiran je Josip Grgić  za ulogu Šime Begovića u predstavi Đuka Begović. Za najbolju glavnu mušku ulogu nominiran je Dubravko  Šokčević  za ulogu Đuke Begovića u predstavi Đuka Begović.

Za najbolju sporednu žensku ulogu nominirana je Snježana Puljić  za uloge Ruže i Babe Mare u predstavi Đuka Begović i osvojila nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu.

"Nesebično smo davali zadnje atome snage na probama, putujući kilometrima i odvajajući se od bolesne djece, supružnika,obitelji kako bismo predstavu priveli kraju. Vježbali u hladnoj dvorani dok je vani snijeg zavijao,a u dvorani temperatura bila ispod nule. Dovozili i odvozili jedni druge s probe, trpili se međusobno, slušali i rješavali zajedno probleme. Ovo je naš hobi, naše veselje u kasni satima, naša snaga i hrabrost. Naš san o kulturi u malom gradiću koji itekako može biti ponosan! Izrazito smo ponosni što se naš trud prepoznao na Festivalu. Zahvalni smo prof. Robertu Raponji koji je napravio odličnu predstavu i velikim dijelom je zaslužen za nominacije i nagrade.Nominacije i nagrade su pokazatelj ustrajnosti, požrtvovnosti, truda i rada cijelog ansambla. Hvala svima koji su bili uz nas, najviše našim obiteljima koje su nas podržavale u radu i djelovanju.Idemo dalje sve do medalje...",istaknula je Snježana Puljić, predsjednica GAK-a Županja.

 

Hitovi: 372