USKLADIMO FREKVENCIJE

Dobitnici PORINA na prijemu kod gradonačelnika

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Miju Dimšić, Damira Bačića, Branimira Jovanovca i Iliju Nikolića. Naime, kao što je poznato, među brojnim nagradama, koje su bile podijeljene u 35 kategorija, najviše Porina, njih čak 6, osvojili su  albumi "Život nije siv" i "Božićno jutro" iza kojih stoje Mia Dimšić i Damir Bačić sa suradnicima. Mijin hit "Bezimeni" i album "Život nije siv" osvojili su dva najprestižnija Porina, one za pjesmu i album godine. Glazbeni producent albuma "Život nije siv" Branimir Jovanovac dobitnik je Porina za glazbenu produkciju albuma. Nadalje, među nagrađenima u kategoriji za najbolji tamburaški album godine je  i album 12.glazbenog festivala "Šokačke pisme Županja 2017". Gradonačelnik Davor Miličević čestitao je dobitnicima Porina, te istaknuo su oni najbolji dokaz kako treba vjerovati u ono što se radi. "Drago mi je što su dobili Porine, jer to je rezultat njihova truda i rada, a dijelom je to i priznanjem našem gradu koji će uvijek stati iza njih." poručio je Miličević. Županja i Osječanka Mia Dimšić posebno su povezani, što je potvrdila i danas na prijemu kod gradonačelnika Miličevića kada je naglasila kako vjeruje da je ključ uspjeha albuma "Život nije siv" baš u obiteljskoj atmosferi u kojoj je cijeli album nastajao.

Glazbeni producent Branimir Jovanovac danas je medije podsjetio kako u glazbenom svijetu u Hrvatskoj nema većeg priznanja od Porina, dok se

Damir Bačić, menadžer Mije Dimšić danas prisjetio početka suradnje s njom.S obzirom da je glazbeni  festival "Šokačke pisme "dobio Porina za album iz 2017., te za umjetničko djelo, Damir Bačić nam je potvrdio da su svi u festivalu odlučili  da jedna statua Porina ide posthumno Krešimiru Stipi Bogutovcu, te su je uručili njegovoj supruzi Zdenki. Umjetnički ravnatelj glazbenog festivala "Šokačke pisme" Ilija Nikolić-Pranjkov ni danas, na prijemu kod gradonačelnika Davora Miličevića, nije skrivao zadovoljstvo što je festival dobitnik Porina, te je posebno predstavnicima medija ispričao kako su Dalmatinci bili oduševljeni špenzletom u kojem je primio Porina. "Šokac sam i toga se ne stidim, već ponosim time." rekao je Nikolić.

Hitovi: 711