USKLADIMO FREKVENCIJE

Održana promocija knjige "Suze, smijeh, ljubav i grijeh"

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U Gradskoj vijećnici održana je promocija knjige "Suze, smijeh, ljubav i grijeh", autorice Anice Ivić, umirovljene učiteljice iz Županje.

Bila je to lijepa večer, prožeta emocijama, koju su dodatno uljepšali govoreći poeziju iz zbirke Andrijana Cvitanović, Ruža Mikić i Elvira Lučić, uz pratnju na gitari Dražena Pešića. Nastupili su i učenici Glazbene škole Županja , posjetitelji su čuli i dvije uglazbljene pjesme...

Knjigu je Anica Ivić posvetila svojoj obitelji, a na promociji je zahvalila svima koji su joj bili podrška.

" Sam naslov govori za sebe. Inspiracija za knjigu je život. Mene inspirira sve što pripada životu", istaknula je Anica Ivić.

Kroz promociju posjetitelje je vodio prof. Jurica Buljan, ravnatelj Gradske knjižnice Županja, koja je nakladnik knjige.

" Opet ste se odazvali u predivnom broju, isključivo zbog poštovanja prema Anici Ivić. Razlog zašto se Gradska knjižnica pojavljuje u kratkom roku kao nakladnik je u činjenici da isključivo želimo objavljivati radove Županjaca, Županjki i ovoga kraja , da ostane za sva vremena u zapisu da se ovdje nekada nešto lijepo radilo", kazao je prof. Buljan.

"Meni najmiliji dio je četvrti , čarolija to je ..vrlo mi je lijep, jako sam se u njemu pronašla.... Zašto mislim da je on poseban?Zbog toga što u njemu gospođa Anica govori o toliko raznorodnim tema da je to fascinantno. Za nju jednostavno ne postoji tema nedostojnih njezinog pera...Sve što čini život jeste temom njezina stvaralaštva", kazala je u osvrtu prof. Dubravka Bilić , te komentirajući sam naslov knjige , znači četiri tematske riječi suze, smijeh, ljubav i grijeh istaknula kako zapravo tvore sintagme koje upućuju na život kao nekakav sklad krajnosti , koji je autorica uspjela prezentirati u knjizi.

Hitovi: 527