USKLADIMO FREKVENCIJE

Izabrani naljepši izlozi 51.Šokačkog sijela

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

U okviru "Šokačkog sijela" uvijek su se posebno uređivali izlozi poslovnih prostora, trgovina i lokala, pa tako i ove godine.

Prosudbena komisija u sastavu Ivica Oršolić, Zvonimir Stjepanović i Zlatko Kokanović obišla je sve prijavljene izloge, razgledala i donijela odluku. Govoreći o prijavama za uređenje izloga član Komisije i član Izvršnog odbora Šokačkog sijela Zvonimir Stjepanović je rekao da Izvršni odbor "Šokačkog sijela" zahvaljuje svima koji su uredili izloge na temu "Lipo ti se Šokica opravlja". "Sutra će na seljačkoj zabavi biti uručene nagrade za tri najljepše uređena izloga u okviru 51. Šokačkog sijela." rekao je Stjepanović i dodao da su 3. mjesto osvojili izlog trgovine Tehnocolor u Velikom kraju 75 koji je uredio Siniša Lacković, te Dječji vrtić "Maslačak". Prema odluci prosudbene komisije, 2. mjesto je osvojila Croatia banka, gdje je izlog uredila Ksenija Gluvaković. "Prvo mjesto je pripalo izlogu u Velikom kraju 57 koji su uredili Mato i Josip Knežević. Moram istaknuti kako je gospodin Mato župnik u Gradištu i cijela Slavonija, a naročito Brodsko posavlje, znaju kako je zaljubljenik u tradiciju i običaje." naglasio je Stjepanović

Inače, nagrada za treće mjesto je 300 kuna, za drugo 700 kuna, te za prvo mjesto, odnosno, za najljepše uređeni izlog u okviru 51. Šokačkog sijela, 1000 kuna, a sve tri nagrade bit će uručene na seljačkoj zabavi.

 

Hitovi: 892