USKLADIMO FREKVENCIJE

Gradska knjižnica Županja će sa “Ariana Group Inc.” obilježiti kraj mjeseca knjige

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Gradska knjižnica Županja će sa “Ariana Group Inc.” će u petak, 17. studenog , u 19 sati obilježiti kraj mjeseca knjige i počastiti Vas predivnom jazz zabavom. Nemojte propustiti ovaj superzanimljiv kvartet iz Osijeka i jazz među knjigama. 

“Ariana Group Inc.”
Dok je pokušavao pronaći prikladnog pjevača za svoj bend, Goran Jurić, aranžer, skladatelj i gitarist formirao je različite bendove i projekte sa svojim prijateljima Željkom Pršom (bubnjarom) i Mirkom Jurkićem (basistom).
U međuvremenu, nekoliko je pjevačica bilo na audiciji, ali tek u rujnu 2013., Ariana Schmidt se pridružila bendu i formirana je "Ariana Group Inc". To je omogućilo Goranu Juriću da preuzme izvorni pristup popularnoj glazbi uvođenjem jazz sklada i improvizacije pop i r'n'b "top of the chart" hitova.
Rezultat je amalgam Jazz nasljeđa i suvremenog popa, kao što bi ga organizirali Miles Davis, Theloniuos Monk i suvremenici poput "Medeski, Martin & Wood", Brad Mehldau i Wayne Shorter. Da biste dobili širu sliku o tome kako zvuči, pomislite da Beyonce susreće Milesa Davisa, Justin Timberlake dobiva preobrazbu od Benny Goldsona i Shakira dobiva Chick Corea tretman.

Izvor:Gradska knjižnica Županja 

Hitovi: 386