USKLADIMO FREKVENCIJE

Stanovnici Ulice Bartola Kašića traže rješavanje problema s cestom

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević
Građani iz Ulice Bartola Kašića e-mailom su se obratili brojnim medijima i Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i geodetske poslove Grada Županja, upozoravajući na sve veće probleme u ovoj ulici.
"Ponovo se obraćamo u svezi problematike naše Ulice Bartola Kašića. Naime, u zadnjih par dana nepoznate osobe su vršile čišćenje kanala, te tom prilikom teškim strojem oštetile dio kolničkog zastora. Udarne rupe su sve veće i veće, a poglavito će doći do većih problema zbog vlažnog tla i propadanja nivelete ceste." stoji u dopisu koji je upućen u Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i geodetske poslove Grada Županja.

Nadalje, stanovnici Ulice Bartola Kašića dodaju kako na više njihovih poziva ništa nije poduzeto, te su izvijestili medije i druge nadležne službe, a sve s ciljem zaštite prije svega djece i ostalih osoba koje prolaze tom ulicom. Svoje viđenje cijele situacije i problema s kolnikom i odvodnim kanalom proslijedili su dakle i medijima, ali i MUP-u Republike Hrvatske, obzirom da je, kako ističu, ugrožena sigurnost svih sudionika u prometu u tome dijelu grada.
U telefonskom razgovoru pročelnik Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i geodetske poslove Grada Županja Josip Nikolozo nam je rekao kako su građani iz Ulice Bartola Kašića upoznati da su projekti za rekonstrukciju ulice naručeni i trenutno u izradi. "Rekonstrukcija Ulice Bartola Kašića bit će sljedeće godine, bit će u planu novog proračuna koji je trenutno u pripremi." rekao je pročelnik Nikolozo.

 

Hitovi: 644