USKLADIMO FREKVENCIJE

Komunalno

Novi, žuti spremnici za plastiku

Autor: Z.Knežević
Kategorija:
U više od 3.000 novih, žutih spremnika građani Županje odlagat će plastiku koju će od sljedećeg mjeseca, dakle, kolovoza, gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. odvoziti po novome rasporedu.

Orezivanje stabala u središtu Županje

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

S obzirom da je ovo doba godine primjereno za obavljanje orezivanja stabala, gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. prionula je poslu u Velikom kraju i u samom središtu Županje već nekoliko dana radi se na uređenju drvoreda platana.

Raskoš cvjetne ponude

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Ni nešto oblačniji dan nije smetao prodavačima i kupcima na županjskoj tržnici, jer trebalo je, po dobrom starom običaju, obaviti tržni dan....

Nova čistilica

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. danas je na Trgu kralja Tomislava prezentirala novu čistilicu, vozilo koje će omogućiti lakše i jednostavnije čišćenje županjskih ulica.

Za čišću i ljepšu Županju!

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlja gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. organizirala je dvodnevne radionice za učenike osnovnih i srednjih škola.

Radionice i edukacije povodom Dana planeta Zemlja

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Povodom obilježavanja Dana planeta Zemlja gradska tvrtka Čistoća Županja d.o.o. organizirat će u ponedjeljak i utorak, 15. i 16. travnja radionice za učenike osnovnih i srednjih škola.