Priznanje „Stjepan Cipek”

Forum za slobodu odgoja uputio je poziv učiteljima, učiteljicama te svim odgojno-obrazovnim radnicima i školama koje su bile aktivne u njihovim programima i projektima u protekle dvije godine da do 15. rujna pošalju prijave za priznanje „Stjepan Cipek“. Ovo priznanje iskaz je zahvalnosti i poštovanja odgojnoobrazovnim radnicima i radnicama te ustanovama koji svojim ustrajnim radom doprinose Forumovoj viziji škole, škole koja je sretna, održiva, inkluzivna, suvremena i demokratska.

Iz Foruma za slobodu odgoja ističu da žele odati priznanje odgojno-obrazovnim djelatnicima i ustanovama koji su se istaknuli u primjeni oblika i strategija rada sukladnim Forumovim principima organizacije suvremenog odgojno-obrazovnog procesa, načinima rada s učenicima i njihovim roditeljima, suradnji s drugim odgojno-obrazovnim radnicima te demokratizaciji i unapređenju ukupnog života odgojno-obrazovnih ustanova i lokalne zajednice.

Priznanja će dodijeliti na Svjetski dan učitelja, 5. listopada 2022. kako bi se još više naglasila važna uloga koju odgojno-obrazovni djelatnici imaju u našem društvu. Natječaj je otvoren do 15. rujna, a više informacija može se pronaći na web stranici Foruma za slobodu odgoja, odnosno, prijave (životopis i obrazloženje prijave) može se poslati na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..