Revija starogradske pjesme

U okviru programa "Županjskog ljeta" večeras će se na ljetnoj pozornici Restorana Sava održati "Revija starogradske pjesme" koja počinje u 20 sati. Uz starogradski ART orkestar nastupit će Marinko Blažinkov, Dragan Zeljković Cane, Šima Jovanovac, Drago Kopić, Antun Anđić i Franjo Sarić. Organizatori pozivaju sve ljubitelje starogradskog ugođaja da dođu, uživaju u ovoj jedinstvenoj večeri i da se, slušajući zvuke starogradskih pjesama, opuste i u mislima vrate u neka minula vremena.

"Otpjevat ćemo pedesetak pjesama koje su ostavile dugotrajan trag iza sebe, uz koje su se veselili naši stari, koje nosimo u srcu i rado ih zapjevamo. Vole ih i naši mladi, jer to su pjesme koje ostaju za sva vremena i koje svi vole slušati", kaže Šima Jovanovac.

Program Županjskog ljeta nastavlja se sutra, 14. srpnja, također u Restoranu Sava u 20 sati, "Memorijalom Stanislava Oršolića". 

"Sjetit ćemo se svih onih glazbenika koji su se utkali u pop i rock našeg županjskog kraja: Stanislava Oršolića, Andrije Lučića, Miroslava Mikija Varzića, Krešimira Stipe Bogutovca i drugih...Bit će to večer puna emocija, a svi koji nastupaju, od onih starijih pa sve do mladih žele ovu večer učiniti posebnom", kaže Šima Jovanovac.