Koncertni vikend u Županji

Da Županja voli Zlatana Stipišića Gibonnija, a i on Županju još jednom se pokazalo na spektakularnom koncertu održanom ovog vikenda u Županji.

Pred brojnom publikom glazbena legenda otpjevala je svoje najveće hitove. I ovog puta opravdao je titulu vrhunskog kantautora i pop rock izvođača. U višesatnom emotivnom koncertu uz vrhunsku produkciju i video efekte, Gibo je dokazao da će se za njegov koncert u Županji uvijek tražiti karta više i da koncertom u našem gradu „Čini pravu stvar”.

S 43 osvojena Porina Gibonni je najnagrađivaniji hrvatski izvođač, a pored toga ovaj svestrani umjetnik bavi se i humanitarnim radom. Gibonni je u večeri punoj glazbene čarolije izveo između ostalih svoje najveće hitove „Mirakul”, „Sreća”, „Anđeo u tebi”, „Zlatne godine”, „Hodaj”, „Onako od oka”.

U istom raspjevanom i veselom ritmu nastavljen je koncertni vikend i u nedjelju. Županjskoj publici je pjevala Amira Medunjanin. Pjevačica izuzetno jakog vokala, u sevdah je „unijela” brojnu publiku.

Amira se igra sevdahom, nalazeći novi kontekst u tradiciji staroj stotinama godina. Njezin glas i izvanredna interpretacija, također su jako dobro poznati županjskoj publici jer je već nastupala u gradu na Savi.

Foto: Branimir Kristić