USKLADIMO FREKVENCIJE

Gospodarstvo

Ugostiteljima voda do grla

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:
 
Nakon jučerašnje odluke Stožera da nema popuštanja mjera prema ugostiteljima, djelatnici i vlasnici ugostiteljskih objekata ostali su zatečeni, ističući da im voda polako dolazi do grla.

LAR VJEVERICA NASTAVLJA S AKTIVNOSTIMA U OTEŽANIM UVJETIMA

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:


Kako su mnoge djelatnosti pogođene posljedicama pandemije, jednako tako je i naš sektor zahvaćen, što je vidljivo iz toga da su mnogi planirani natječaji obustavljeni ili odgođeni za neko buduće razdoblje i sredstva su prenamijenjena primjerice za pomoć poduzetnicima u poteškoćama.

Otvorena tvrtka Poslovne konzultacije Terra 12 u Županji

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:


U Županji je počela s radom tvrtka Poslovne konzultacije Terra 12, riječ je o tvrtki koja će organizirati savjetovanja, pripremati projekte za povlačenje sredstava iz EU fondova, pomagati postojećim ali i novim poduzetnicima, te druge aktivnosti vezane za ekonomska i poslovna pitanja.

U Ispostavi HZZ Županja 2.089 nezaposlenih osoba

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Krajem studenog ove godine u evidenciji Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje (HZZ) registrirano je 156.550 nezaposlenih osoba, što je za 28.100 osoba ili 21,9 posto više nego u studenom 2019. godine, pokazuju podaci HZZ-a.

Dani Slavonije u makarskom gastro centru Apfel

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

U Apfel gastro centru u Makarskoj, započeli su "Dani Slavonije u Makarskoj" na kojoj se održavaju prezentacija i prodaja slavonsko-srijemskih proizvoda, uz degustaciju, koji traju od 23.studenog do 06.prosinca 2020.godine.a u organizaciji Vukovarsko-srijemske županije i tvrtke Agro-klaster d.o.o.

Prirodni sapuni "Dodir prirode"

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Udruga slijepih Grada Zagreba nedavno je otvorila pogon za proizvodnju tekućih sapuna „Dodir prirode”, namijenjenih kupcima u cijeloj Hrvatskoj.

Sajam zimnice u Zagrebu

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

Ministarstvo poljoprivrede šestu godinu zaredom organizirao je manifestaciju pod nazivom: „6. Sajam zimnice i autohtonih proizvoda“ na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.