USKLADIMO FREKVENCIJE

U prometnoj nesreći u Županji teže ozlijeđena biciklistkinja

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Policija je 18. veljače, u Vinkovcima, na 3 različite adrese utvrdila ispisane neprimjerene grafite na objektima. Prema navodima PU Vukovarsko – srijemske jučer je 65-godišnji Vinkovčanin prijavio da je obiteljska kuća u Vinkovcima, u ulici Josipa Matasovića, obojena neprimjerenim grafitima korištenjem svjetlo plave boje.

Istoga dana, ali u ulici Hansa Dietricha Genschera, poicija je uočila neprimjerene grafite ispisane crnom lak bojom na zidanom dijelu ograde vinkovačkog nogometnog stadiona, u pogledu kojeg će ovlaštena osoba u Gradu Vinkovci podnijeti odštetni zahtjev.

Također jučer, ali na Trg bana Josipa Šokčevića, odnosno na zidu ograde dvorišta Općinskog suda, pronađen je neprimjereni grafit ispisan crnom lak bojom. Ovlašteni predstavnik Općinskog suda podnijeti će odštetni zahtjev.„Policija je na svim navedenim destinacijama provela očevid te se poduzimaju mjere i radnje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti te će se podnijeti odgovarajuće kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu“, izvijestili su iz PU.

Tijekom protekla 24 sata na području PU vukovarsko-srijemske zabilježene su tri prometne nesreće; dvije prometne nesreće u kojima je nastupila samo materijalna šteta(Vinkovci, Vukovar) te jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teže ozlijeđena.

Nesreća sa teže ozlijeđenom osobom dogodila se jučer, oko 9,25 sati, u Županji. Prema navodima policije 56-godišnjak iz Županje upravljao je teretnim (kombi) vozilom županjskih registracijskih oznaka te je prilikom pretjecanja bicikla, kojim je upravljala 65-godišnjakinja iz Županje, krećući se istom prometnom trakom ispred teretnog vozila, 56-godišnjak je teretnim vozilom udario u stražnji dio bicikla. Tom prilikom su 65-godišnjakinja i bicikl odbačeni na travnatu površinu. U prometnoj nesreći 65-godišnjakinja je teže ozlijeđena, a protiv 56-godišnjaka će redovnim putem biti dostavljena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

 
Hitovi: 151