USKLADIMO FREKVENCIJE

U Županji kod dvojice mladića pronašli marihuanu

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U policijskoj postaji je provedeno kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom i 19-godišnjakom i utvrđeni prekršaji sukladno čl.3. st. 1 Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga. Droga je izuzeta, a protiv 21-godišnjak i 19-godišnjaka slijede optužni prijedlozi, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske.

 Na graničnom prijelazu Tovarnik, u noći 2. listopada, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kontroliran je osobni automobil „Ford“ vukovarskih registracijskih oznaka.

Putnik u vozilu, 18-godišnjak iz Vukovara, na sebi je imao istaknut odjevni predmet s ćirilićnim natpisom neprimjerenog sadržaja.

Odjevni predmet je oduzet, a protiv 18-godišnjaka podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 5 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U noći 1./2. listopada provaljeno je u prostorije nogometnog kluba u Bršadinu, u ulici Đ. Mitrovića. Otuđeni su različiti predmeti ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Novac i nakit otuđeni su iz dvije obiteljske kuće u Markušici, u ulici Save Popovića i Pere Cara. Krađe su se dogodile 1. listopada u poslijepodnevnim satima.

Materijalna šteta u obje krađe iznosi po nekoliko tisuća kuna.

Hitovi: 167