USKLADIMO FREKVENCIJE

U sukobu u Vukovaru 46-godišnjak teže ozlijeđen

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Kriminalističkim istraživanjem događaja utvrđeno je kako su dvojica 46-godišaka verbalno napala 20-godišnjaka, a potom je došlo i do fizičkog sukoba u kojem je 20-godišnjak teže ozlijedio jednog od 46-godišnjaka.

20-godišnjak je uhićen i uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, dok je protiv dvojice 46-godišnjaka podnesena prekršajna prijava sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U noći 24./25. kolovoza nepoznati počinitelj ili više njih poderao je zastavu Republike Hrvatske koja se nalazila iznad ulaza u stambenu zgradu u ulici Domovinskog rata u Vukovaru.

Temeljem naloga Županijskog suda u Vukovaru 22. kolovoza u poslijepodnevnim satima obavljena je pretraga doma i drugih prostorija 71-godišnjaka u Andrijaševcima.

Pronađeno je oko 11,8 kg sitno rezanog duhana, pakiranog u 30 pvc vrećica bez nadzornih markica Ministarstva financija Republike Hrvatske.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela nedozvoljene trgovine 71-godišnjak je uhićen te uz kaznenu prijavu predan u pritvorsku jedinicu policije.

Hitovi: 170