USKLADIMO FREKVENCIJE

Županja:Požar u pogonu za proizvodnju peleta

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Uslijed kvara na električnim instalacijama jučer, 20. svibnja, oko 10,30 sati, izbio je požar u pogonu za proizvodnju peleta u Županji, u ulici 131. brigade.

Požar su pravovremeno uočili i ugasili djelatnici tvrtke. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske.

Na osobnom automobilu VW Golf vinkovačkih registracijskih oznaka koji se nalazio parkiran na Trgu B. J. Jelačića u Ivankovu, razbijeno je vjetrobransko staklo. Oštećenje je nastalo tijekom jučerašnjeg dana. Vlasnici, 31-godišnjakinji iz Starih Mikanovaca, pričinjena je šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna.

U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 37-godišnjakom iz Vukovara kojim je utvrđena sumnja kako je počinio kazneno djelo teške krađe.

Saznanja iz kriminalističkog istraživanja ukazuju kako je 37-godišnjak u razdoblju od konca siječnja do početka travnja 2019. godine provalio u pomoćne prostorije uz obiteljsku kuću 54-godišnjakinje u Vukovaru u ulici E. Kvaternika te otuđio tri motorne pile i dijelove namještaja. Ukupna materijalna šteta cijenila se na iznos od nekoliko tisuća kuna.

Uz kaznenu prijavu, 37-godišnjak je predan u pritvorsku jedinicu policije, stoji u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske.

 

 

Hitovi: 209