USKLADIMO FREKVENCIJE

Oprezno u prometu!

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević


Sinoć je obavljeno izvlačenje vozila, odnosno, teretnog vozila beogradskih registracijskih oznaka koje je jučer,50-tak minuta iza ponoći, na cesti Županja-Vinkovci prešlo na suprotnu prometnu traku, a potom i na zemljanu površinu uz cestu uslijed čega je došlo do prevrtanja vozila.

Zbog izvlačenja teretnog vozila duže vrijeme u prekidu je bio promet cestom Vinkovci-Županja. Kako su jučer i izvijestili iz PU Vukovarsko-srijemske, oko 00,50 sati na cesti Vinkovci-Županja (u blizini nadvožnjaka za auto-cestu), 48-godišnji državljanin Bugarske upravljao je teretnim vozilom „Man“ beogradskih registarskih oznaka na koje je bila priključena prikolica., krećući se iz smjera Vinkovaca u smjeru Županje. U jednom trenutku vozilom je prešao na suprotnu prometnu traku, a potom i na zemljanu površinu uz cestu zbog čega je došlo do prevrtanja vozila.

U prometnoj nesreći 48-godišnji vozač teže je ozlijeđen te je uz intervenciju Javne vatrogasne postrojbe Grada Vinkovaca izvučen iz kabine vozila. Vozač se nalazi na liječenju u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, istaknuto je u priopćenju iz PU Vukovarsko-srijemske. No, prema informacijama iz Županijskog centra 112 Vukovar, na teren su izašli članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Županja čiji zapovjednik Zlatko Jemrić ističe da su nakon dolaska na mjesto nesreće donijeli odluku da se pozove i JVP Vinkovci, čiji su članovi pomogli u spašavanju ozlijeđenog vozača. O samoj prometnoj nesreći svjedoče i fotografije koje nam je ustupio DVD Županja.....Hitovi: 1161