USKLADIMO FREKVENCIJE

Gradište:Pronađeno 10 kilograma marihuane

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić


D
anas, 30. svibnja održana je konferencija za medije PU Vukovarsko-srijemske na kojoj su predstavljeni rezultati kriminalističkog istraživanja kojim je pronađena veća količina opojne droge tipa marihuana.

Naime, policijski službenici PU vukovarsko-srijemske, Odjela kriminaliteta droga provode pojačane aktivnosti na području cijele PU s ciljem suzbijanja konzumiranja droge na javnim mjestima, u blizini škola, obrazovnih i kulturnih ustanova kao i na sprečavanja njene dalje organizirane distribucije i preprodaje. Tako je analizom rizika i drugim provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno kako se na području Županje i Gradišta distribuira i prodaju veće količine marihuane, navodi se u priopćenju policije.

Temeljem takvih saznanja obavljena je pretraga doma kod 47-godišnjaka u Gradištu kojom prilikom je pronađena marihuana težine oko 10 kg.

Točnu količinu, kvalitetu odnosa THCa u biljci kao i njenu cjelokupnu vrijednost odredit će nalazom Centar za forenzična istraživanja, ispitivanja i vještačenja Ivan Vučetić u Zagrebu.

Nakon završenog kriminalističkog istraživanja 47-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku ove PU, kaže se u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske.

 

 

Hitovi: 3745