USKLADIMO FREKVENCIJE

Provalili u dvije obiteljske kuće u Županji i ukrali nakit i novac

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U subotu, 25. studenog, u Županji su zabilježene dvije provale u obiteljske kuće. U poslijepodnevnim satima provaljeno je u obiteljsku kuću 48-godišnjaka u ulici M.P. Katanića te u obiteljsku kuću 38-godišnjaka u Dubrovačkoj ulici. Otuđeno je više tisuća kuna, odnosno nakit, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske.

Tijekom noći 26. studenog izbio je požar na pomoćnoj zgradi uz obiteljsku kuću u Vrbanji, u Hrastovoj ulici. Požar su ugasili vatrogasci DVD Vrbanja. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. U požaru je oštećeno krovište i unutrašnjost prostorije. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna. Očevidom je utvrđeno kako je požar nehajno izazvan, stoji u Izvješću.

Oko 13,25 sati 26. studenog izbio je požar na krovištu obiteljske kuće u Ceriću, u ulici B. Jelačića. Požar su ugasili vatrogasci DVD Nuštar. U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba. Očevidom je utvrđeno kako je uzrok požara građevinski nedostatak prilikom postavljanja metalnog dimnjaka neposredno uz krovnu gredu. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.

Na području PU vukovarsko-srijemske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je 14 prometnih nesreća, od čega osam prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta, četiri prometne nesreće u kojima je ukupno pet osoba lakše ozlijeđeno(Drenovci, Ivankovo, Vođinci, Nijemci) te dvije prometne nesreće s teže ozlijeđenim osobama. U subotu, 25. studenog oko 7,00 sati, 17-godišnjak iz Đurića, prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, upravljao je osobnim automobilom „BMW“, županjskih registarskih oznaka, krećući se cestom Đurići–Drenovci iz smjera Đurića. Prije ulaska u Drenovce, 17-godišnjak je izgubio nadzor nad vozilom te je sletio u odvodi kanal. U prometnoj nesreći 17-godišnjak je lakše ozlijeđen, no, putnik u vozilu, 12-godišnjak iz Đurića, teže je ozlijeđen.Očevidom je utvrđeno kako je 17-godišnjak upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske.

 

 

Hitovi: 1266