USKLADIMO FREKVENCIJE

Drenovčanin teže ozlijeđen pri slijetanju automobila s ceste

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

Uslijed neprilagođene brzine kretanja, 42-godišnjak iz Drenovaca, sinoć je oko 21,40 sati osobnim automobilom županjskih registarskih oznaka sletio s kolnika na ulazu u mjesto Tordinci iz smjera Korođa. Vozilom hitne medicinske pomoći 42-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu Vinkovci gdje mu je ukazana liječnička pomoć. Utvrđeno je kako je 42-godišnjak u prometnoj nesreći teže ozlijeđen, izvijestili su iz  policija.

U Izvješću za protekla 24 sata policija navodi da je na području PU vukovarsko-srijemske zabilježeno  sedam prometnih nesreća, od čega pet prometnih nesreća u kojima je nastupila samo materijalna šteta(auto-cesta Zagreb-Lipovac, Pačetin, Vukovar, Ivankovo, Vinkovci), jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena (Vinkovci) i jedna prometna nesreća s teže ozlijeđenom osobom.

Iz  farme za uzgoj svinja u Ostrovu, u Kolodvorskoj ulici, otuđeno je  deset praščića, a vlasnik, 58-godišnjak iz Ostrova, oštećen je za iznos od više tisuća kuna, navodi  policija.

U Policijskoj postaji Vukovar provedeno je kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjakom iz Vukovara i 25-godišnjim hrvatskim državljaninom s prebivalištem u Republici Srbiji, kojim je utvrđena sumnja kako su  7. kolovoza 2017. godine počinili kazneno djelo krađe. Prema saznanjima iz kriminalističkog istraživanja, 43-godišnjak i 25-godišnjak su iz dvorišta trgovačkog društva u Vukovaru, u ulici Sajmište, otuđili četiri željezne cijevi, ukupne vrijednosti više tisuća kuna. Protiv 43-godišnjaka i 25-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo  krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Hitovi: 1498