USKLADIMO FREKVENCIJE

Crna kronika

Krivotvorila diplomu i radila kao profesorica u srednjoj školi u Županji

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Temeljem naloga Općinskog državnog odvjetništva u Vinkovcima, policijski službenici kriminalističke policije Policijske uprave Vukovarsko-srijemske proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjakinjom iz Vinkovaca zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Krivotvorenje isprave, javili su iz PU vukovarsko-srijemske.

Jurili autocestom preko 200 km/h

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:
 
Policijski službenici PU vukovarsko-srijemske su u prometu na autocesti Zagreb – Lipovac (A3) 11. kolovoza zatekli 56. godišnjeg državljanina Helenske Republike pri upravljanju osobnim automobilom brzinom od 226 km/h.

Policajka pucala na provalnika koji je napao

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Oko 1 sat 28. srpnja u Ulici Ante Starčevića u Vinkovcima prilikom sprječavanja i hvatanja počinitelja zatečenog u provali u trgovinu mješovite robe, počinitelj je napao policijsku službenicu.

Policija otkrila počinitelje provala na Tržnici

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Jučer, 15. srpnja kriminalistički istražitelji PU vukovarsko-srijemske u suradnji s istražiteljima PU osječko-baranjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom iz Bistrinaca i 21-godišnjakom iz Bocanjevaca.

Poginuo 21-godišnjak

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Policijska uprava vukovarsko-srijemska javlja kako je 2. svibnja oko 2,25 sati, u Iloku, nerazvrstanom cestom uz rijeku Dunav, 21-godišnjak iz Iloka je pod utjecajem alkohola upravljao osobnim motornim vozilom Opel Astra vukovarskih registarskih oznaka, a pritom je kao suputnika prevozio 21-godišnjaka iz Bapske. 

Zlouporabili propusnicu za napuštanje prebivališta

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U Vukovaru, 8. travnja, na policijskom kontrolnom punktu uspostavljenom prvenstveno radi nadzora kretanja osoba u skladu sa odredbama Odluke o zabrani napuštanja prebivališta i mjesta boravišta, u namjeri prikrivanja identiteta i zlouporabe propusnice za napuštanje prebivališta, zatečeni su 23. godišnjak i 25. godišnjak, mještani Marinaca.

Jedan ugostiteljski objekt prekršio odluku o zabrani rada

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Iz PU izvijestili su kako je u noći 06/07. travnja u Vinkovcima, u Ohridskoj ulici, uporabom spreja u boji oštećeno osobno vozilo marke Citroen koje je vlasništvo 63. godišnje Vinkovčanke. Materijalna šteta je više tisuća kuna. Podnijeta je kaznena prijava, a policija intenzivno traga za počiniteljem/ima.

Novih 11 kršenja mjera samoizolacije

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska je tijekom vikenda, u vremenu od 22 sata 19. ožujka do 22 sata 22. ožujka, evidentirala ukupno 49 dojava o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili 11 kršenja mjera samoizolacije o čemu je izviješten Državni inspektorat.

Pet slučajeva kršenja samoizolacije na našem području

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske javljaju da su u vremenu od 13. do 16. ožujka evidentirali ukupno devet dojava o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili pet kršenja mjera samoizolacije o čemu je izviješten Državni inspektorat.