USKLADIMO FREKVENCIJE

Crna kronika

Požar uslijed kvara na kuhinjskoj napi

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Požar koji je izbio u nekoliko prostorija obiteljske kuće u Vinkovačkoj ulici u Županji, u kojoj se nalazio 62-godišnjak prouzročio je kvar na kuhinjskoj napi, navodi se u Izvješću PU Vukovarsko-srijemske.

Uz prijetnju nožem opljačkao trgovinu

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Jučer, 1. travnja oko 21,30 sati u trgovini mješovite robe u ulici Ilirskog preporoda u Županji, nepoznati maskirani počinitelj je uz prijetnju nožem počinio razbojništvo nad 19-godišnjom djelatnicom trgovine te otuđio novac iz blagajne.

Preko Interneta "kupio" radni stroj, pa ostao bez pola milijuna kuna

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Vlasnik tvrtke iz Vrbanje je 26. veljače policiji prijavio prijevaru jer je putem internetskih oglasa dogovorio poslovnu suradnju sa inozemnim subjektima u vidu kupnje radnog stroja te je oštećeni vlasnik bankovnim putem isplatio dogovorenim suradnicima više od pola milijuna kuna, a da pritom nije dobio traženi radni stroj.

Uplatio novac za traktor koji nije dobio

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Jučer, 3. prosinca, 58-godišnjak iz Vinkovaca podnio je kaznenu prijavu kojom je utvrđeno kako je nepoznati počinitelj u razdoblju od 2. do 8. studenog 2020. godine, uporabom podataka bankovnog računa 62-godišnjakinje iz Vinkovaca, neovlašteno izvršio ukupno 14 transakcija u zasad neutvrđenoj poslovnici kladionice.

Provala u radni stroj

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U razdoblju od 23. do 25. studenog u mjestu Bošnjaci provaljeno je u radni stroj parkiran nasuprot groblja u ulici Vladimira Nazora.

Trovanje ugljičnim monoksidom umalo kobno za dijete

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U petak, 20. studenog, policija je u jutarnjim satima provela očevid u Vinkovcima, Zagorska ulica, zbog trovanja ugljičnim monoksidom uslijed istovremenog korištenja kućnih uređaja (plinski atmosferski bojler i kuhinjska napa).