USKLADIMO FREKVENCIJE

Traže se volonteri

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Udruga za podršku žrtvama i svjedocima u potrazi je za ukupno 10 volontera, koje želimo obučiti za pružanje sveobuhvatne podrške žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja s područja Vukovarsko-srijemske županije i Osječko-baranjske županije te koji žele raditi na organizaciji i promociji Udruge te sudjelovati u provedbi aktivnosti projekta 3PIP – podrška, informiranje, pravna pomoć usmjerena zaštiti starijih osoba .

Ukoliko si spreman/na odvojiti dio svog slobodnog vremena, steći nova iskustva, prenijeti svoja iskustva i ideje, naučiti nešto novo, razviti nove vještine, biti dio šire zajednice, razvijati predivnu ideju podrške našim sugrađanima TI SI PRAVA OSOBA ZA NAS! , poručuju iz Udruge za podršku žrtvama i svjedocima.

Za volontere i volonterke biti će organiziran besplatni edukacijski program kako bi stekli znanja o principima rada sa žrtvama i svjedocima kaznenih djela i prekršaja te vještine potrebne za pružanje podrške, u organizaciji Udruge za podršku žrtvama i svjedocima Nakon završene edukacije svim sudionicima/ama izdat će se potvrde o sudjelovanju na edukaciji.

Više informacija zainteresirani volonteri mogu dobiti i putem telefona 032/639333 ili 031/779419 ili na web stranici Udruge za podršku žrtvama I svjedocima.

Hitovi: 1262