USKLADIMO FREKVENCIJE

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home2/radiozu/public_html/images1/aktualno/2014-05/vatro
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images1/aktualno/2014-05/vatro

VATROGASCI NA POPLAVAMA

Kategorija: /
Autor: J.W.D.

OBJAVA ZA MEDIJE

Vatrogasci neprekidno rade na područjima pogođenim poplavama

-Vatrogasci neprekidno rade na područjima pogođenim poplavama, pomažu lokalnom stanovništvu te sudjeluju u spašavanju životinja koje su ostale zarobljene u vodi - izvjestio je glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković na sastanku održanom 22. svibnja u Županji kojem su prisustvovali svi županijski vatrogasni zapovjednici. Na poplavama je do sada sudjelovalo oko 5000 vatrogasaca, a odrađeno je više od 10 000 sati.

            Hrvatska vatrogasna zajednica donirala je po 10000 kn dobrovoljnim vatrogasnim društvima na područjima pogođenim poplavama u Vukovarsko-srijemskoj županiji: Rašincima, Gunji i Rajevom Selu, a vatrogasnim zajednicama općina Drenovci i Vrbanja donirano je 30 kompleta osobne zaštitne opreme.

            Povlačenjem vode slat će se vatrogasna ispomoć, najprije s područja priobalja, Grada Zagreba i Zagrebačke županije, a potom i iz ostalih dijelova RH.

             -U ovoj katastrofi koja će se jos dugo osjećati na ovim prostorima, vatrogasci su još jednom dokazali svoju spremnost- zaključio je zapovjednik Tucaković.

Nina Francetić

{gallery}aktualno/2014-05/vatro{/gallery}

Hitovi: 1848