USKLADIMO FREKVENCIJE

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home2/radiozu/public_html/images1/aktualno/2014-igraonica
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images1/aktualno/2014-igraonica

Otvorena igraonica u Štitaru

Kategorija: /
Autor: J.W.D.

 

Udruga za poticanje razvoja djece rane i predškolske dobi „Zlatni dani“ upriličila je otvaranje Igraonice u Štitaru. Ovaj projekt je od osobitog značaja za lokalnu zajednicu jer je idealno mjesto boravka štitarskih mališana.

Predsjednica udruge Katica Matić i predsjednica upravnog odbora Martina Dominković, uz zahvalu svima koji su na bilo koji način pridonijeli ostvarenju ovog projekta, izrazile su nadu da će ovime potaknuti kreativnost djece u slobodnom vremenu kroz dječje stvaralaštvo, igru, druženje, zabavu i scenski nastup, a sve u svrhu unaprjeđenja kvalitete života u zajednici. Činjenici da je ovakav oblik boravka za djecu u Štitaru itekako bio potreban, ide u prilog i podatak da je već sada prijavljeno oko četrdesetak mališana koji će biti organizirani u dvije skupine.

Igraonicu je ispred Vukovarsko-srijemske županije otvorio zamjenikžupana Zdravko Kelić koji je tom prilikom pozdravio sve nazočne Štitarce i izrazio zadovoljstvo što se u jednoj od najmlađih općina Vukovarsko-srijemske županije na kvalitetan način vodi briga o svim stanovnicima Općine počevši s najmlađima što je vidljivo kroz ostvarenje ovog projekta čiju je važnost prepoznala i sama Županija. Štitarski župnik Mirko Rendulić blagoslovio je prostorije i predvodio molitvu za uspješan rad i boravak svih korisnika Igraonice, a ispred Općine Štitar otvorenju je nazočio  načelnik Marko Bikić i predsjednik Općinskog vijeća Zoran Dominković. 

Z.Knežević

{gallery}aktualno/2014-igraonica{/gallery}

Hitovi: 3312