USKLADIMO FREKVENCIJE

Završna konferencija Zaželi 2

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević
Završna konferencija EU projekta „Program zapošljavanja žena Grad Županja 2” bila je prigoda istaknuti kako je postignut cilj projekta kroz koji su 62 zaposlene žene povećale kvalitetu života za više od 500 osoba s područja Županje.
Koliko je ovo važan projekt potvrdio je na završnoj konferenciji u restoranu „Sava” zamjenik gradonačelnika Županje Petar Buljević koji je i u izjavi za medije naglasio kako će Grad Županja pomno pratiti situaciju i aplicirati na novi program „Zaželi” čim bude poziv. „Ovo je izuzetan projekt koji ima višestruke ciljeve, od zapošljavanja nezaposlenih žena koje nailaze na teškoće na tržištu rada do socijalne uključenosti korisnika, starijih i nemoćnih osoba koje su u nepovoljnom situaciji. Izuzetno kvalitetan projekt i nadamo se da će se nastaviti, Grad Županja će vrlo pomno pratiti situaciji i bit ćemo spremni za javni poziv kada se objavi.” naglasio je zamjenik gradonačelnika Petar Buljević.
O postignutim ciljevima i tijeku provedbe govorila je voditeljica projekta „Program zapošljavanje žena Grad Županja 2” Marija Štajdohar, a o suradnji sa zaposlenicama i korisnicima koordinatorica Ksenija Ivanković. O značaju projekta govorio je u ime HZZ Područni ured Vinkovci Ispostava Županja Saša Šumanovac, dok je i predstavnik Centra za socijalnu skrb Županja Goran Zekonja također na završnoj konferenciji istaknuo važnost projekta. Ukupna vrijednost projekta je 5.100.091 kuna, a voditeljica projekta Marija Štajdohar je istaknula kako se Grad Županja nalazi na 3.mjestu po iznosu povučenih sredstava u fazi 2 ovog Poziva, te na 8. mjestu po iznosu povučenih sredstava u obje faze Poziva.
Hitovi: 118