USKLADIMO FREKVENCIJE

Nastavljeni radovi na sanaciji kuće obitelji Perić

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević
Radovi na sanaciji krovišta i kuće obitelji Perić u Ulici Gredice nastavljeni su zahvaljujući Gradu Županja, rodbini, prijateljima, privatnim poduzetnicima, ljudima dobre volje i velikog srca. Gradsko društvo Crvenog križa Županja za sve angažirane na ovome poslu dopremilo je tople, kuhane obroke, a puno je znanih i neznanih koji donose vodu i sokove.
Iako mi je kuća izgorjela, kada sve ove ljude vidim koliko su spremni pomoći, moje bolesno srce veliko je baš kao neka kuća.Hvala svima, hvala Crvenom križu, hvala Gradu Županja i posebno zamjeniku gradonačelnika Petru Buljeviću koji se pobrinuo za javne radove, kontejnere, za puno toga.-rekao nam je Ilija Perić. Dodaje kako ne može nabrojati sve koji dolaze pomoći, ali svima njegova obitelj zahvaljuje.
Podsjećamo i ovom prilikom da je NK Radnički još u nedjelju uvečer objavio račun na koji se na ime Lidije Perić može uplatiti novčana pomoć, a obitelj Perić zahvaljuje svima koji su to već učinili. Zahvalu upućuju i svima koji na društvenim mrežama dijele objavu
Kuća obitelji Perić je u Ulici Gredice 44, a građani koji mogu i žele pomoć mogu uručiti i osobno i eventualno u razgovoru sa članovima obitelji čuti što im treba.
Hitovi: 129