USKLADIMO FREKVENCIJE

Savjet mladih općine Bošnjaci vrlo aktivan

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić
Savjet mladih općine Bošnjaci vrlo je aktivan, svojim idejama i projektima daju doprinos, kako bi život u njihovoj sredini bio što ugodniji za življenje i mladih ali i starije populacije, doznajemo od predsjednika Savjeta Dominika Hudolina.  Ovo savjetodavno tijelo vrlo je važno za svaku sredinu, jer na taj način dolazi se do spoznaja što mladi u svojim sredinama žele i na koji način mogu pomoći mjestu gdje žive, te na taj način animiraju povratak mladih u svoje sredine. U ovoj Općini ističe Hudolin, Savjet mladih nailazi na izvrsnu suradnju s Općinom Bošnjaci.
"Uz ozbiljne projekte na kojima radimo u ovim ljetnim mjesecima nastojimo se i zabaviti i družiti", ističe Hudolin i najavljuje roštiljadu u općini Bošnjaci, natjecanje u roštiljanju pod nazivom „Roštilj majstorluk Bošnjaci”.
Roštiljada će se održati u petak 13. kolovoza na školskom igralištu U Bošnjacima. Moguće je prijaviti ekipe do maksimalno četiri člana. Prilikom prijave potrebno je navesti imena svih članova te ime ekipe.
O najboljima će odlučiti prosudbene komisije, za koje su osigurane i nagrade.
Nakon roštiljade vrijedne kuhare, njihove goste i sve posjetitelje zabavljat će miljenici slavonske publike - SINAPSA ACOUSTIC.
"Dva talentirana dečka i dvije gitare dobitna su kombinacija za dobru atmosferu, stoga nemojte zaboraviti svoje plesne cipelice", poručuje predsjednik Savjeta mladih općine Bošnjaci Dominik Hudolin.

 

Participativno budžetiranje

 

Putem procesa participativnog budžetiranja Savjet mladih želi pomoći u financiranju i realizaciji ideja mještana. Participativno budžetiranje može obuhvaćati najrazličitije sektore, a jedini uvjet za dobivanje financijske potpore jeste - kvaliteta ideje.

Hitovi: 135