USKLADIMO FREKVENCIJE

Pomozimo obitelji Perić

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević
U jakom nevremenu koje je sinoć pogodilo Županju grom je udario u kuću obitelji Perić , u naselju Gredice 2. Upućen je apel građanima da se pomogne obitelji Perić, čija se kuća sinoć  zapalila uslijed udara groma. Obitelj Perić  noć je provela u domu prvih susjeda, dok su uz požarište dežurali policijski djelatnici. Prvi su u pomoć ovoj obitelji priskočili susjedi, a sve službe, naročito profesionalni i dobrovoljni vatrogasci uložili su nadljudske napore kako bi ugasili požar. Intervencija je bila vrlo zahtjevna i teška , a dio naselja Gredice 2 je bio bez električne energije.
JVP Grada Županja i noćas je ponovo izašla na intervenciju u Ulicu Gredice . Trenutno je u tijeku očevid požara na kući . Trebat će pomoć svih nas u saniranju posljedica požara.  Žiro račun na koji možete uplatiti svoje donacije je:  Lidija Perić HR6823900013212501586 HPB Opis uplate-donacije.
Tek jutros se u cijeloj Županji vide posljedice sinoćnjeg nevremena. Izgleda da materijalne štete ima u svim dijelovima grada. Sada je, ipak, prioritet pomoć obitelji Perić koja zahvaljuje svima koji su ponudili pomoć, naročito susjedima iz naselja Gredice 2.
Grad Županja će naći model kako pomoći obitelji Perić u saniranju štete na obiteljskoj kući, a uključit će i gradske tvrtke, kao i zaposlene na javnim radovima, izjavio je za Aktualne teme HRŽ-a zamjenik gradonačelnika Županje Petar Buljević. O materijalnoj šteti nastaloj sinoć na području Županje još je rano govoriti, jer izvještaji tek stižu, dodao je dogradonačelnik Buljević i naglasio kako će Grad Županja pomoći i građanima koji su uputili zahtjeve za pomoći nakon prošlotjednih obilnih kiša.
JVP Grada Županja i DVD Županja također će prikupiti novčanu pomoć za obitelj Perić, a na svojoj Facebook stranici i oni su objavili broj računa za pomoć, rekao je Vladimir Balentović, zapovjednik JVP Županja
Hitovi: 209