USKLADIMO FREKVENCIJE

PLAN RAZVOJA GRADA ŽUPANJE ZA RAZDOBLJE 2022.-2027. GODINE - ANKETA \ UPITNIK

Kategorija: /
Poštovane sugrađanke i sugrađani, 
U tijeku je izrada Plana razvoja grada Županje za razdoblje 2022.-2027. godine.
Plan razvoja grada je strateški dokument od ključne važnosti za Županju koji će biti temelj svih budućih planiranih aktivnosti, projekata i programa. Plan razvoja definira, kroz misiju i viziju, strateške ciljeva razvoja grada koji će odrediti budući smjer razvoja Županje.
Upravo zbog iznimnog značaja ovog dokumenta, Grad Županja poziva sve sugrađanke i sugrađane, poduzetnike, predstavnike javnog sektora i sve ostale dionike da se aktivno uključe u kreiranje budućeg Plana razvoja Županje.
Svoj doprinos kreiranju Plana razvoja grada Županje možete ostvariti izražavanjem svojih potreba, interesa, mišljenja i preporuka popunjavanjem anketnog upitnika koji se nalazi na službenoj internetskoj stranici Grada.
Uz anketni upitnik za građane postavljen na internetskoj stranici, poduzetnici i predstavnici civilnog sektora bit će izravno kontaktirani za izražavanje specifičnosti vezanih uz njihovo poslovanje i djelovanje.
Kako bi ovaj dokument bio što kvalitetniji od iznimne je važnosti da svi zainteresirani izdvoje nekoliko minuta te ispune anketni upitnik.
Zahvaljujemo na suradnji
Grad Županja
Hitovi: 121