USKLADIMO FREKVENCIJE

Ukupno 18 oboljelih osoba u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić
U protekla 24 sata u Vukovarsko-srijemskoj županiji imamo 2 nove pozitivne osobe, od toga 1 sa područja Nuštra i 1 sa područja Vinkovaca, ukupno oboljelih osoba  je 18.
S jučerašnjim danom testirano je ukupno 218 osoba. U samoizolaciji na  području naše županije nalazi se 655 osoba, tijekom jučerašnjeg dana bilo je 5 dojava o kršenju samoizolacije od čega je utvrđeno 1 kršenje mjera.
 
U objektima za karantenu nalazi se 6 osoba, vozača kamiona nema. COVID-19 ambulante su imale 4 poziva od kojih su 3 poziva bili pacijenti bez sumnje a 1 pozivatelj je upućena da se javi infektologu u Opću županijsku bolnicu Vinkovci.
 
U OŽB Vinkovci i dalje ima 6 hospitaliziranih osoba pozitivnih na COVID-19, dok se ostale osobe nalaze u kućnoj samoizolaciji radi blažih simptoma bolesti.  I dalje su pozitivna 2 liječnika, a 18 liječnika, 34 medicinske sestre i 3 nezdravstvena djelatnika su u samoizolaciji.
 
 
Oboljelu liječnicu iz OŽB Vinkovci, koja je ostala na liječenju u toj bolnici, Zavod za javno zdravstvo Vukovarsko-srijemske županije statistički je vodio kao oboljelu osobu na području Vukovarsko-srijemske županije. Zavod za javno-zdravstvo Republike Hrvatske navedenu osobu radi prebivališta koje osoba ima  u Osijeku od jučer poslije podne statistički vodi kao oboljelu osobu u Osječko-baranjskoj županiji. U međuvremenu jučer poslije podne smo dobili jednu pozitivnu osobu u Nuštru i noćas 1 pozitivnu u Vinkovcima, stoga je ukupan broj 18 oboljelih osoba.
Hitovi: 195