USKLADIMO FREKVENCIJE

Do sada 13 kršenja mjera samoizolacije na području PU Vukovarsko-srijemske

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić

U PU Vukovarsko-srijemskoj do sada su zaprimljene 42 dojave građana o mogućim kršenjima mjera samoizolacije na našem području, a provjerom je utvrđeno kršenje u 13 slučajeva, kazao nam je Dragoslav Živković, glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske.

Policijska uprava Vukovarsko-srijemska u protekla 24 sata evidentirala je ukupno 15 dojava o kršenju mjera samoizolacije. Izvršenim provjerama, policijski službenici su utvrdili tri kršenja mjera samoizolacije.
 

O svim utvrđenim kršenjima mjera samoizolacije, navelo je Živković, policijski službenici obavijestili su Državni inspektorat radi poduzimanja daljnjih mjera i izricanja odgovarajućih sankcija.

 

 
"Došlo je vrijeme kada se nitko nema pravo ponašati nesavjesno i neodgovorno, jer tako ugrožavamo sebe, naše obitelji, sve druge ljude i tu bi morao postojati obzir. O ljudima koji krše mjeru samoizolacije, odmah i bez odgode prijavite policiji i mi ćemo odmah izaći i utvrditi činjenično stanje. Nemojte se ustezati i zadržavati takve informacije za sebe, jer takve informacije možda mogu spriječiti opasnost za mnoge ljude. Nemojte da vas zaustavlja u tom naumu razmišljanje kako možda niste sigurni jeli ta osoba u samoizloaciji ili nije, prepustite to policiji da provjeri i utvrdi. Prijaviti događaj, naročito događaj koji izaziva nesigurnost i opasnost po javno zdravlje obvezno prijavite, a podsjećam da se to može prijaviti i anonimno, a policija će provjeriti i takve navode", kaže Dragoslav Živković.
Hitovi: 1048