USKLADIMO FREKVENCIJE

Na Festivalu "Osnovnoškolci pjevaju"nastupili učenici iz Gradišta

Kategorija: /
Autor: B. G. Dabić


Drugu godinu za redom, u organizaciji Hrvatskog radija Županja održava se popularni dječji pjevački festival "Osnovnoškolci pjevaju" . Učenici osnovnih škola iz četiri općine: Gradište, Babina Greda, Vrbanja i Drenovci, te Grada Županje dobili su priliku natjecati se u pjevanju , a nakon provedenih audicija, sinoć je održana prva priredba u Osnovnoj školi u Gradištu.

" Ovaj glazbeni projekt osmišljen je s ciljem da se kod djece kroz zabavu i druženje pokrene kreativnost , jača samopouzdanje i otkriju njihovi talenti", kaže Mira Živković, direktorica Hrvatskoj radija Županja .

Prijatelji iz škole izvođačima su na nastupima velika potpora. Sinoć su u odličnoj atmosferi i punoj dvorani pratili nastupe 21-og učenika , koliko ih je izašlo na pozornicu. Priredba je završila izborom četiri najbolje izvedbe , a na završnom finalnom koncertu u Županji, u nedjelju 9 . veljače u kinu Mladost svoje mjesto izborili su i publici će se predstaviti Lea Mandić s pjesmom "I dont want be your any more", Ivan Brkić i Laura Alilović s pjesmom "Ti i ja" Tena Klobučar, Tamara Ivanšić, Tea Merđan i Patrik Vidačković s pjesmom "jednom kad noć", i Leo Brkić s "Cesaricom". Natjecanje se nastavlja večeras u Osnovnoj školi u Babinoj Gredi , gdje u 18 sati nastupanju osnovci iz ovoga mjesta.Hitovi: 450