USKLADIMO FREKVENCIJE

"Opća opasnost" na svečanoj dodjeli nagrada CESARICA 2019.

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević
U City Plazi Zagreb u izravnom prijenosu na Hrvatskoj radioteleviziji održana je svečana dodjela nagrada Cesarica. Laskava titula pripala je pjesmi „Sve dok sanjaš“ koju izvodi Franka, a autorski potpisuju Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević.
Na ceremoniji su nastupila brojna poznata imena hrvatske glazbene scene. Tako su sve prisutne, kao i publiku pred malim ekranima, zabavljali: Damir Kedžo, Nela, Marko Kutlić, Opća Opasnost, Franka, Mia, Marko Tolja, Pravila igre, Željko Bebek, Ivan Zak, Mejaši, Vigor, klapa Rišpet i Duško Ćurlić, Antonia Dora Pleško i zbor Mozartine. Za odličnu atmosferu pobrinule su se voditeljice Jelena Lešić i Ivana Mišerić koje su publiku vodile kroz sve mjesečne hitove i ostale događaje na pozornici.
O nagradi Cesarica odlučuje publika koja svojim glasovima bira najbolju pjesmu na online platformama tijekom cijele godine. Publika je tako svaki mjesec između pet pjesama odabirala hitove mjeseca, koji su također nagrađeni statuom Cesarica: Hit svibnja: Opća Opasnost “Karta do prošlosti” (Mario Vestić) 
Hit lipnja: Franka “Ljubav, ništa više” (Branimir Mihaljević - Nenad
Osim nagrada za mjesečne hitove, na svečanoj ceremoniji poznati prezenteri iz svijeta glazbe uručili su nagrade i u nekoliko drugih važnih kategorija. Baš kao i prošle godine rock hit osvojila je grupa Opća Opasnost, i to  s pjesmom „Sad mi reci“, a nagradu im je dodijelio frontmen Atomskog skloništa Bruno Langer.
Foto: Izvan fokusa
Hitovi: 596