USKLADIMO FREKVENCIJE

Županjski vatrogasci za Udrugu "Kolibrići"

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Županja sudjelovali su na Međunarodnoj utrci vatrogasaca, Zagreb Firefighter Stair Challenge, koja je održana sedmu godinu za redom u organizaciji zagrebačkih vatrogasaca.
. Kako je istaknuo predsjednik DVD-a Županja Mladen Mikić, radi se o utrci humanitarnog karaktera, jer su kotizacije za sudjelovanje usmjerene za Udrugu roditelja vitalno ugrožene djece "Kolibrići". Osim vatrogasaca iz Hrvatske, na utrci su sudjelovali i vatrogasci iz Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, te Francuske.


"Natjecatelji su bili podijeljeni u pet kategorija i to za žene, djecu, open, light i strong, a cilj je bio što prije popeti se na 31. kat Upravne zgrade VMD-a preko 666 stepenica. Najuspješniji predstavnik DVD-a Županja bio je Antonio Paradžik; zadanu dionicu prošao je za 7:25 minuta što mu je donijelo 19. mjesto u ukupnom poretku.

Nadalje, Darko Benaković je osvojio ukupno 37. mjesto za 8:12 minuta, ali u poretku od 40-50 godina osvojio je 3. mjesto. Što se tiče ostalih sudionika iz našeg DVD-a, Igor Trpković bio je 46. s vremenom 8:50, dok je Vladimir Balentović osvojio 72. mjesto s vremenom 11:07 od ukupno 83 sudionika kategorije open." rekao je Mladen Mikić i poručio:
"Čestitka svima, cilj je ostvaren, pomoć djeci!"

 

Hitovi: 332