USKLADIMO FREKVENCIJE

Dodjeljenja zahvalnica Vukovarsko srijemskoj županiji

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić

U okviru 8. Godišnjeg foruma EU Strategije za Dunavsku regiju (2019 Annual Forum of the European Union Strategy for the Danube Region) koji se održao u Bukureštu, Rumunjska u razdoblju od 27. – 28. lipnja, upriličena je svečanost potpisivanja sporazuma za ulazak novih članica u DTC Mrežu, u organizaciji koordinatora DTC Mreže, Steinbeis-Europa-Zentruma iz Karlsruhea.

Nove članice DTC Mreže su Poslovni inkubator iz Craiove, Rumunjska i Sveučilište primijenjenih znanosti iz Austrije.

Razvojna agencija Vukovarsko-srijemske županije je nositelj aktivnosti Dunavskog centra za inovacije i transfer tehnologije (DTC), s punim nazivom DTC Slavonija, Baranja i Srijem Entry point, a u DTC Mreži se nalazi od 2016. godine.

Na svečanosti je dodijeljena zahvalnica Vukovarsko-srijemskoj županiji za potporu radu DTC Slavonija, Baranja i Srijem,  koju je u ime župana Bože Galića, primio ravnatelj Agencije Ilija Cota i tom prilikom izrazio zadovoljstvo dugogodišnjom suradnjom sa Steinbeis-Europa-Zentrumom i sudjelovanjem u DTC Mreži i na taj način doprinosu razvoju Vukovarsko-srijemske županije.

Ispred Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije na svečanoj ceremoniji su sudjelovali ravnatelj Ilija Cota, voditeljica Odjela za regionalni razvoj i strateško planiranje Vedrana Džoić i viša savjetnica u Odjelu za provedbu projekata i programa Sanda Čavar.








Hitovi: 582