USKLADIMO FREKVENCIJE

„Zagrizite za pomoć, ali i za svoje zdravlje“

Kategorija: /
Autor: J.W.D.

 

„Od simpatične inicijative Mladih HNS-a Osijek, prerasla je u pravu stranačku akciju stigavši i do saborskih klupa uz potporu Kluba zastupnika HNS-a“, rekao je potpredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak poručivši kako svatko od nas kupnjom domaćeg ujedno i zdravog proizvoda može pomoći opstanku hrvatske poljoprivrede.

„Na taj način svatko svojom sličicom sudjeluje u slaganju mozaika povratka solidarnosti, jedinstva i pomoći ovoj zemlji jer nam u teškim vremenima to jedino i preostaje“, dodao je Vrdoljak.

„Ovo je jedinstvena prilika za davanje podrške domaćim proizvođačima u godini koja nije išla na ruku hrvatskim poljoprivrednicima. Najmanje što možemo učiniti je senzibilizirati javnost za kupnju domaće, ujedno i zdravije hrane potičući tako razvoj hrvatske poljoprivrede“ dodao je ovom prilikom domaćin akcije,  predsjednik vukovarsko-srijemskog HNS-a Mario Jozanović.  

Zajedništvo u ovakvim inicijativama otvara prostor za ostvarenje boljeg stranačkog rezultata u Vukovarsko-srijemskoj županiji, rekao je zaključno potpredsjednik HNS-a u Cerni naglasivši još jednom kako su županije u kojima HNS participira u vlasti u samom vrhu po razvijenosti u Republici Hrvatskoj što je cilj ostvariti i u Slavoniji.    

Hitovi: 1915