USKLADIMO FREKVENCIJE

Na Covid-19 jedna nova pozitivna osoba

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je jedna nova pozitivna osoba na COVID-19 potvrđenih PCR testiranjem ( iz Tordinaca).

Sve više samaca korisnika socijalne pomoći

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

U Centru za socijalnu skrb Županja  u ovoj 2021. godini suočili se s izazovima koje nosi COVID-19, no korisnici nisu ostali uskraćeni za njihove usluge , pomoć i savjete.

Invaliditet nije naš identitet

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Županjka Katarina Ivkić od 19 godine samostalno živi u Zagrebu i svojim načinom života razbija predrasude o osobama s invaliditetom ili nedostatkom.

Šetnica dr. Zlatka Krtalića

Autor: Z.Knežević
Kategorija:


Na sjednici Gradskog vijeća Županje, koju je za utorak, 28. prosinca, sazvala predsjednica Gradskog vijeća Irena Kuprešak, bit će razmotreno 15 točaka dnevnog reda.

Nove klupe i novi suncobrani na tržnici

Autor: Z.Knežević
Kategorija:


Radovi na rekonstrukciji gradske tržnice privode se kraju, postavljaju se nove klupe i sljedećeg tjedna bit će licitacija novih prodajnih mjesta.

Babina Greda pametno selo

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:
Općina Babina Greda odabrana je između 734 kandidata iz 25 država članica Europske unije

Informacije za javnost vezano za influencu ptica

Autor: Z.Knežević
Kategorija:


U Republici Hrvatskoj stupile su na snagu stroge preventivne mjere zbog pojave visoko patogene influence ptica (VPIP) koje su određene Naredbom o mjerama za sprječavanje pojave i širenja influence ptica na području Republike Hrvatske (NN 132/2021).

Otvoreno klizalište, sv. Nikola razveselio i darivao

Autor: Z.Knežević
Kategorija:


Djeci najdraži svetac, sv. Nikola, sinoć je posjetio i Županju i na Trgu kralja Tomislava s najmlađim Županjcima otvorio klizalište u kojemu će se moći uživati sve do 6.tog siječnja.