USKLADIMO FREKVENCIJE

Lionsi darivali uspješne učenike

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Lions klub Poreč je, nakon održanog bala na kojemu su prikupljena humanitarna sredstva, donio odluku o donaciji 10 tablet računala sa željom da pomogne mladim ljudima na krajnjem Istoku Republike Hrvatske u učenju i u usvajanju najnovijih saznanja putem interneta.

Ne prodaje se svetinja!

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

I Županja ima vjerne navijače Dinama, a da je tomu doista tako  posvjedočio je  i poziv na ogradi ispred zgrade u Velikom kraju 66....

PP Županja : Darivanje cvijeća vozačicama

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena 8. ožujka policijski službenici PP Županja provesti će preventivnu akciju darivanja cvijeća vozačicama u prometu, kao  zahvalu i svojevrsnu nagradu za savjesno i zakonski pozitivno ponašanje.

Program Zaželi u Županji

Autor: S.Pavelić
Kategorija:

 

Kroz program Zaželi koji je financiran sredstvima Europske unije bit će zaposleno 50 žena u svrhu potpore i podrške starijim osobama .  

Komunikator godine: Ante Mrvica

Kategorija:

Komunikatorom godine proglašen je dr. sc. Ante Mrvica, doc. Odlučilo je to petnaest članova stručnog žirija 11. Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću.

Pojašnjenje novog zakona o pravima Hrvatskih branitelja

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

Povodom novog zakona o Hrvatskim braniteljima Vladimir Zlatarić, član Županijskog centra za psihosocijalnu pomoć braniteljima i stradalnicima Domovinskog rata Vukovarsko-srijemske županije pojašnjava  ŠTO JE SVE OSIGURANO NOVIM ZAKONOM. 

Zabrinjavajuće stanje :Sve manje djece i mladih

Autor: S.Bogutovac
Kategorija:

GUNJA – Gunjanski župnik i upravitelj marijanskog svetišta Skrovite Gospe Šumanovačke Ivan Živić objavio je podatke, odnosno statistiku za stanje u župi Svetog Jakova apostola.