USKLADIMO FREKVENCIJE

Zdravlje

Europski tjedan prevencije raka vrata maternice

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


Treći tjedan u siječnju obilježavamo, sada već 15., Europski tjedan prevencije raka vrata maternice (od 18. do 24. siječnja 2021.) i 14. hrvatski 
Dan mimoza – Nacionalni dan borbe protiv raka vrata maternice (23. siječnja 2021.).

Protuepidemijske mjere u Domu zdravlja Županja, ulazi pod nadzorom, telefonski dogovori...

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:
Dom zdravlja Županja je na samom početku najave epidemiološke situacije krajem veljače 2020. godine poduzeo sve pripremne mjere sukladno Obavijestima Zavoda za javno zdravstvo poštujući i primjenjujući sve Odluke Kriznog stožera Ministarstva zdravstva u svim propisanim rokovima, tj. organizirao adekvatne uvjete i postupke te svakodnevno pratio promjene i prilagođavao rad.

Nacionalni dan hitne medicinske pomoći

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U povodu Nacionalnog dana hitne medicinske pomoći priopćenjem z javnost obratila se Hrvatska udruga djelatnika hitne medicinske pomoći.

Šetnjom do zdravlja

Kategorija:

Povodom Svjetskog dana zdravlja koji se obilježava 7. travnja na temu: „Zdravlje za sve“ Dom zdravlja Županja, Crveni križ Županja, Udruga Golubovi, Radio Županja, OŽB Vukovar i Roche Hrvatska, Roche d.o.o. organiziraju akciju „Šetnjom do zdravlja“ koja će se održati 09.04.2019.godine u 17 sati.

RAZGOVOR S DR.SC. STJEPANKOM LEŠIĆ,DOKTORICOM DETALNE MEDICINE :OMILJENA MEĐU PACIJENTIMA

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Stjepanka Lešić nedavno je stekla  doktorat znanosti iz područja dentalne medicine. Omiljena je među svojim pacijentima, te je svakako pozitivan primjer svima kako se u svojoj sredini može biti uspješna. Uz brojne obveze,prevagnula je  želja i nadahnuće za učenjem i novim znanjima , te je tako jedina doktorica znanosti iz ovoga područja u našoj Županiji.