USKLADIMO FREKVENCIJE

"Okusi proljeća" od 24.-28.travnja 2017.

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, u suradnji s nositeljima projeka "Okusi Srijema i Slavonije", provest će svojevrsni tjedan otvorenih vrata, odnosno, ponuditi po promotivnim cijenama menije iz jelovnika tradicijske kuhinje, najavljeno je na tiskovnoj konferenciji u restoranu Aquarius u Bošnjacima.Direktorica ureda Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić-Srpak o "Okusima proljeća" tom je prigodom istaknula da se radi o  svojevrsnom tjednu otvorenih vrata. "Naši objekti ponudit će po  promotivnim  cijenama menije iz jelovnika tradicijske kuhinje. Riječ je o jelima koja su tradicionalna, odnosno, standardno u ponudi objekata tijekom cijele godine, ali od 24. do 28. travnja nude se po promotivnim cijenama, i to dva menija po 55 kuna i jedan po 85 kuna. Dakle, cijene su standardne, ali svaki objekt nudi drugu vrstu hrane, tako da imamo od ribe, čobanca, fiša, šmarni, doista je ponuda raznolika i za svakog ima ponešto." pojasnila je Rujana Bušić-Srpak.

Vukovarsko-srijemski župan Božo Galić, koji je i predsjednik županijske Turističke zajednice, na tiskovnoj je konferenciji naglasio da ga veseli što imamo što pokazati kada je riječ o tradiciji i običajima.

Na konferenciji za medije domaćin, Antun Franjić, predstavio je ukratko što je ponuđeno za doručak i što restoran Aquarius u Bošnjacima, kao dio projekta Okusi Srijema i Slavonije nudi gostima. Acin salaš iz Tordinaca također je uključen u Okuse proljeća, a Radmila Duma izrazila je zadovoljstvo suradnjom s TZ Vukovarsko-srijemske županije. U okviru projekta "Cesta zlatne niti" županjske turističke zajednice su i "Snašini kućari" iz Gradišta, koji će se pridružiti projektu vukovarsko-srijemske turističke zajednice Okusi Srijema i Slavonije. Zašto treba pokazati gostima sve ljepote Slavonije, kratko je rekla i Marica Jovanovac.

Dakle, "Okusi proljeća" su od 24. do 28. travnja, a u projektu sudjeluju Hotel Dunav u Iloku, restoran Gondola u Sotinu, restoran Akvarius u Bošnjacima, Acin Salaš Tordinci, Hotel Admiral Vinkovci, Stari podrum Ilok i Villa Lenije Vinkovci.

 

Hitovi: 777