USKLADIMO FREKVENCIJE

Turizam

Srijem i Slavonija postaju prepoznatljiv turistički brend

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije ima novi vizualni identitet i slogan, a turističku ponudu obogatili su i hologrami Lavoslava Ružičke, Nikole Iločkog i bana Josipa Šokčevića, koji su predstavljeni u Vukovaru.

Osnivačka skupština Turističke zajednice

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

U gradskoj vijećnici Grada Županja održana je osnivačka skupština Turističke zajednice Grada Županja za mandatno razdoblje 2018.-2022. godina.

"Za čišću i ljepšu Županju-Savski sajam"

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Uređenjem okoliša uz nasip od Sladorane do izletišta Poloji, uz sudjelovanje učenika osnovnih škola, danas, 5. lipnja, od 10 sati, započet će manifestacija "Za čišću i ljepšu Županju-Savski sajam" u organizaciji Turističke zajednice Grada Županja.

Nagradni natječaj „Inovativan budi – turizam ti posao nudi

Kategorija:

Povodom Dana poslova u turizmu Ministarstvo turizma organiziralo je natječaj “Inovativan budi – turizam ti posao nudi” namijenjen učenicima srednjih turističko ugostiteljskih škola i studentima visokih učilišta s programima iz područja turizma i ugostiteljstva.

Može li ruralni turizam biti poticaj povratku i ostanku u Hrvatskoj?

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Više od 150 predstavnika ministarstava, lokalnih i područnih samouprava, institucija, turističkih zajednica, vlasnika hotela, turističkih seljačkih gospodarstava, OPG-ova, okupilo se u Iloku na zanimljivom Okruglom stolu „Quo vadis ruralni turizam – Zašto je bolje ostati“.

"Okusi proljeća" od 24.-28.travnja 2017.

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, u suradnji s nositeljima projeka "Okusi Srijema i Slavonije", provest će svojevrsni tjedan otvorenih vrata, odnosno, ponuditi po promotivnim cijenama menije iz jelovnika tradicijske kuhinje, najavljeno je na tiskovnoj konferenciji u restoranu Aquarius u Bošnjacima.

Prinzessin Sisi u Županji

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 Kasno sinoć  kruzer  Prinzessin Sisi  pristao je u Županju, kod savske šetnice.

U Županju doplovio luksuzni kruzer

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

U Županju je  kod savske šetnice pristao  luksuzni  kruzer. Županjci su već  oduševljeni i komentiraju...

Klaster Slavonija održao prezentaciju u Milanu

Kategorija:

Turistička zajednica Vukovarsko-srijemske županije, zajedno s ostalim županijama iz klastera Slavonija (Osječko-baranjska, Požeško-slavonska, Brodsko-posavska i Virovitičko-podravska županija), održala je posebnu prezentaciju u Milanu. 

"Suncokret ruralnog turizma" Šokačkom sijelu i Snašinim kućarima

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

 

Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj "Klub članova Selo" dodijelila je na na svečanosti održanoj u Zagrebu četvrte po redu godišnje nagrade Suncokret ruralnog turizma, kojima je cilj nagraditi i promovirati hrvatske ruralne predjele i njihove turističke potencijale.

"Šokačko sijelo¨"i"Snašini kučari" prijavljeni za "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske"

Kategorija:

Ispred Turističke zajednice grada Županja upućene su dvije kandidature Upravnom odjelu za turizam i kulturu Vukovarsko-srijemske županije za sudjelovanje u projektu "Suncokret ruralnog turizma Hrvatske" za 2016. godinu. Prijavljeno je seljačko domaćinstvo Marice Jovanovac "Snašini kučari" u kategoriji – turistička seljačka obiteljska gospodarstva ( OPG-i) , te "Šokačko sijelo" u kategoriji ruralno turističke manifestacije.